Nybörjarkurs

Nybörjarkursen är perfekt för dig som vill lära dig segla men inte har några, eller lite kunskaper om segling sedan innan. Efter kursens slut kommer du ha med dig följande:

  • Hantera en båt på egen hand i fint väder
  • Grundläggande seglingsteori
  • Grundläggande knopar
  • Väderförhållanden och vindar

Efter genomförd  nybörjarkurs finns det möjlighet att ta Seglarintyg 1, vilket är ett kvitto på att du kan grunderna inom segling.

Pris: 2650 kronor

Fortsättningskurs

För dig som redan gått nybörjarkursen hos oss, eller har lite mer erfarenhet av att själv segla, kan vi erbjuda en fortsättarkurs. Här höjer vi ribban lite och lär oss trimma seglen efter rådande vindförhållanden. Vi lär oss mer om väder och vind och testar även att segla med spinnacker då vinden tillåter.
Pris: 2650 kronor

Introduktionskurs

Lär dig grunderna i segling och navigering. Under två tillfällen på vardera 4 timmar lär du dig att själv hantera båten samt får insikt i hur navigering och sjökortsarbete fungerar. Vi seglar en H-båt på Lommabuktens utmärkta seglingsvatten.

Kursen är på två tillfällen på vardera 4 timmar.

Pris: 1800 kronor

Prova på lektion

Prova på att segla för en dag. Vi väljer en dag med bra väder så att ni i lugnt tempo får känna på hur det är att segla. Ingen förkunskap krävs och flytvästar finns att låna.
Pris: 2500 kronor för upp till 4 personer.

Är kursen en present? Alla våra kurser går att köpa som presentkort.

Vi anpassar alla kurser efter kundens behov och önskemål. Kontakta oss för bokning av tider. Våra instruktörer är välmeriterade seglare utbildade av Svenska Seglarförbundet.